P3D V5 Hotfix 2 ?

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the Prepar3D client application.
User avatar
musterpilot
Posts: 19
Joined: Fri Oct 12, 2012 12:53 am
Location: Australia

Re: P3D V5 Hotfix 2 ?

Postby musterpilot » Thu Jun 18, 2020 12:37 am

Yeah it is getting a bit long winded there are a lot of devs waiting for this hot fix so they can make there products compatable for P3Dv5
MB Gigabyte Aorus Z390 master CPU i7 8700K @4.7 ghz GPU Gigabyte gtx 1070 Ti Memory 16ghz Corsair DDR4 Vengeance C16 3200mhz Cooler Noctua NH-D15 with 2 fans Power Supply Corsair HX850 850W Case Thremaltake level 20xt Windows 10 64 bit

Suglock
Posts: 18
Joined: Sat Aug 16, 2014 4:54 pm

Re: P3D V5 Hotfix 2 ?

Postby Suglock » Thu Jun 18, 2020 11:53 am

They must have problems they don't want to say here

User avatar
Rob McCarthy
Lockheed Martin
Posts: 2899
Joined: Wed Aug 24, 2011 1:37 pm

Re: P3D V5 Hotfix 2 ?

Postby Rob McCarthy » Thu Jun 18, 2020 12:10 pm

Hello Everyone,

We apologize for the delay on getting the second hotfix out. We are working through a couple final fixes we want in and will get this released as soon as possible. I'm locking this thread due to recent posts going off topic.

Regards,
Rob McCarthy
Rob McCarthy
Prepar3D® Core Lead

User avatar
Rob McCarthy
Lockheed Martin
Posts: 2899
Joined: Wed Aug 24, 2011 1:37 pm

Re: P3D V5 Hotfix 2 ?

Postby Rob McCarthy » Fri Jun 19, 2020 6:19 pm

Hello Everyone,

The second hotfix will be available early next week. The hotfix will only require a client update. Updating content and scenery will be optional but will have fixes as well if needed for your use case. Thanks again for your patience and sorry again for the delay between updates.

Regards,
Rob McCarthy
Rob McCarthy
Prepar3D® Core Lead


Return to “Prepar3D Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: JorgenSA and 113 guests