v4.5 licencing on upgrade PC

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
macbrowndog
Posts: 5
Joined: Wed Dec 25, 2013 3:30 am

v4.5 licencing on upgrade PC

Postby macbrowndog » Sun Apr 21, 2019 4:51 am

Hi,

I am going to upgrade my MB and CPU without uninstalling Windows 10 and P3D 4.5 .. How will v4.5 react will I need to first unregister then register or will Prepar3d recognise the licence (not PC hardware dependant).. I recently did a similar upgrade on another PC and had to register Win 10 and a few other programs... clearly they check the PC hardware for changes... Not sure about Prepar though.

Thanks
Andrew

User avatar
downscc
Posts: 1314
Joined: Mon Dec 01, 2014 5:46 pm
Location: KCRP

Re: v4.5 licencing on upgrade PC

Postby downscc » Sun Apr 21, 2019 7:04 pm

I did the same thing (cpu, mobo) about a year ago and while my memory of the details is fuzzy I am pretty sure that I simply booted up with the new hardware and P3D and all my addons worked. It is possible that I had to reauthenticate the license for P3D but that only takes a moment.
Dan Downs
KCRP

macbrowndog
Posts: 5
Joined: Wed Dec 25, 2013 3:30 am

Re: v4.5 licencing on upgrade PC

Postby macbrowndog » Mon Apr 22, 2019 3:58 am

thanks... Good to know

Andrew


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests