Navigation

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
geejo
Posts: 6
Joined: Wed May 16, 2018 11:16 am

Navigation

Postby geejo » Fri Jul 13, 2018 1:58 am

Hi from a P3D Newbie. Is there any way to keep a particular Country/ Region without having to scroll through all countries when I go to the Airport selection screen? What I mean can I keep a country FILTER open?
Geejo

User avatar
downscc
Posts: 915
Joined: Mon Dec 01, 2014 5:46 pm
Location: KCRP

Re: Navigation

Postby downscc » Fri Jul 13, 2018 3:07 pm

Hi Newbie: Most pilots in simulation and real world know the identity of an airport by its ICAO code. Passengers will refer to a location by City and State or Region but such political divisions do not even exist on aeronautical charts. The airport selection screen is laid out to favor the ICAO code entry, notice that is the location of the cursor when you open the selection screen. Determining the code is very easy, in most cases a simple Wikipedia search will do the job.
Dan Downs
KCRP

geejo
Posts: 6
Joined: Wed May 16, 2018 11:16 am

Re: Navigation

Postby geejo » Thu Jul 19, 2018 4:47 am

Thanks for that info Dan.


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 32 guests