[RESOLVED] Load flight results in "Are you sure you want to exit P3D?"

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the Prepar3D client application.
gsnde
Posts: 25
Joined: Mon Nov 25, 2013 5:06 am

[RESOLVED] Load flight results in "Are you sure you want to exit P3D?"

Postby gsnde » Sat Jan 13, 2018 9:21 pm

While my P3Dv4 setup is coming together very nicely (not counting the yet sparse military AI skies) I noticed a strange error when I tried to load a flight. P3D asked if I really wanted to exit Prepare3D. The answer 'Yes' quit the application while 'No' resulted in a screwed up default flight with the exit dialog still open.

I googled the error and found few instances where it was discussed quiet esotericaly. Since I did not believe that a USB devices or having a second monitor was causing this I removed my AI aircraft folder. The error was immediately gone. Then moving half the aircraft back so long until the error was back.

To make it short.... what was offending P3D was that one [flight.x] section was having two atc_id entries and another [flight.x] section was having two title entries.

Maybe that will help somebody in future.

User avatar
Poppet
Lockheed Martin
Posts: 1704
Joined: Sat Nov 01, 2014 4:12 pm

Re: [RESOLVED] Load flight results in "Are you sure you want to exit P3D?"

Postby Poppet » Mon Jan 15, 2018 12:20 am

Hello gsnde

Thank you for the Information
Elaine Dixon
Prepar3D® Forum Global Moderator

Installing, Updating & Uninstalling Prepar3D-----------General Debugging Steps-----------How to Post Screenshots


Return to “Prepar3D Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests