Scenery Config Editor P3D v4?

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the Prepar3D client application.
Godatum
Posts: 16
Joined: Tue Sep 24, 2013 10:39 am

Scenery Config Editor P3D v4?

Postby Godatum » Sat Jan 13, 2018 11:48 am

Is there a special way to set this up, as v4 does scenery differently?

User avatar
downscc
Posts: 642
Joined: Mon Dec 01, 2014 5:46 pm
Location: KCRP

Re: Scenery Config Editor P3D v4?

Postby downscc » Sat Jan 13, 2018 8:57 pm

Most addon developers are now using the preferred method as outlined in the Learning Center > Addons, using xml files to hook the addon into P3D. This is a much better method than the old way of using scenery.cfg.

Many are using the free Lorby Addon Organizer (https://lorby-si.weebly.com/downloads.html), which in a way is the replacement for the old configuration editor, where I and others prefer creating our own xml strategies.

Do you have a specific problem or was this a general question?
Dan Downs
KCRP

Godatum
Posts: 16
Joined: Tue Sep 24, 2013 10:39 am

Re: Scenery Config Editor P3D v4?

Postby Godatum » Sat Jan 13, 2018 9:03 pm

Thanks, that's exactly what I was looking for!


Return to “Prepar3D Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests