ATC Message Log will not go away

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the additional features present in the Prepar3D Professional Plus client application.
Post Reply
gordonrd520
Posts: 1
Joined: Fri Nov 13, 2020 4:27 am

ATC Message Log will not go away

Post by gordonrd520 »

I have recently installed P3Dv5.1. When I uncheck the option to show the message log in the ATC Window (i.e., hide the log), the log still shows. Have checked the box and unchecked it many times now, but the text log always continues to show.
User avatar
Martyson
Posts: 10983
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: ATC Message Log will not go away

Post by Martyson »

@ gordonrd520 ,

Go to your P3D folder, find Prepar3D.exe, right mouse click it, then Properties then Details.

What is the Flie Version?
Best Regards,
Vaughan Martell PP-ASEL (KDTW)
User avatar
Rob McCarthy
Lockheed Martin
Posts: 2957
Joined: Wed Aug 24, 2011 1:37 pm

Re: ATC Message Log will not go away

Post by Rob McCarthy »

This will be fixed in the upcoming hotfix.

Regards,
Rob McCarthy
Rob McCarthy
Prepar3D® Core Lead
jordanal
Posts: 8
Joined: Mon Nov 25, 2013 12:20 pm
Location: KMLB

Re: ATC Message Log will not go away

Post by jordanal »

Rob McCarthy wrote: Sat Nov 14, 2020 1:51 am This will be fixed in the upcoming hotfix.

Regards,
Rob McCarthy

When is the 5.1 HF anticipated?
User avatar
YoYo
Posts: 317
Joined: Thu Nov 28, 2013 2:53 pm

Re: ATC Message Log will not go away

Post by YoYo »

jordanal wrote: Mon Nov 16, 2020 7:47 pm
Rob McCarthy wrote: Sat Nov 14, 2020 1:51 am This will be fixed in the upcoming hotfix.

Regards,
Rob McCarthy

When is the 5.1 HF anticipated?
Find solution using search function here. Its here, on this Forum.
webmaster of www.yoyosims.pl
spec: W10, i9 9900K, RTX 3090, 32 RAM | P3Dv5 | VR only: HP Reverb v2
User avatar
YoYo
Posts: 317
Joined: Thu Nov 28, 2013 2:53 pm

Re: ATC Message Log will not go away

Post by YoYo »

Rob McCarthy wrote: Sat Nov 14, 2020 1:51 am This will be fixed in the upcoming hotfix.

Regards,
Rob McCarthy
Btw. Rob if you want use my settings for next 5.1 patch, no problem. For window 10, 11 and 12 with this VR settings. It works well on 2D screen and in VR https://www.avsim.com/forums/topic/5881 ... nt-4404016 .
webmaster of www.yoyosims.pl
spec: W10, i9 9900K, RTX 3090, 32 RAM | P3Dv5 | VR only: HP Reverb v2
Post Reply