[RESOLVED] C-130

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the additional features present in the Prepar3D Professional Plus client application.
Avionyx
Posts: 8
Joined: Fri Jul 06, 2018 3:29 am

[RESOLVED] C-130

Postby Avionyx » Fri Jul 06, 2018 3:40 am

I just purchased P3Dv4.3 pro but can't find the C-130 in my aircraft options. What have I missed?

Martyson
Posts: 4419
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: C-130

Postby Martyson » Fri Jul 06, 2018 3:35 pm

I just purchased P3Dv4.3 pro but can't find the C-130 in my aircraft options. What have I missed?
I assume you did a full install of P3dv4.3, correct?

Can you do a screenshot of your (my path is) airplanes folder contents :
C:\Lockheed Martin\Prepar3D v4\SimObjects\Airplanes
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

Avionyx
Posts: 8
Joined: Fri Jul 06, 2018 3:29 am

Re: C-130

Postby Avionyx » Sun Jul 08, 2018 10:14 pm

Hi, yes full install and I see a C-130_AI.

Will post an image soon.

Avionyx
Posts: 8
Joined: Fri Jul 06, 2018 3:29 am

Re: C-130

Postby Avionyx » Sun Jul 08, 2018 10:21 pm

Last edited by Avionyx on Sun Jul 08, 2018 10:27 pm, edited 1 time in total.

Martyson
Posts: 4419
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: C-130

Postby Martyson » Sun Jul 08, 2018 10:24 pm

Having trouble attaching image. I don't have a FLIKR account or similar. Just looking for a way to upload
Instructions are here:
http://www.prepar3d.com/forum/viewtopic ... 5&t=126059
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

Avionyx
Posts: 8
Joined: Fri Jul 06, 2018 3:29 am

Re: C-130

Postby Avionyx » Sun Jul 08, 2018 10:29 pm


Avionyx
Posts: 8
Joined: Fri Jul 06, 2018 3:29 am

Re: C-130

Postby Avionyx » Sun Jul 08, 2018 10:36 pm

Just re-reading, I didn't see how I could do a partial install, is that an option? Also, it is pro version, would that affect anything?

Martyson
Posts: 4419
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: C-130

Postby Martyson » Mon Jul 09, 2018 2:59 am

Just re-reading, I didn't see how I could do a partial install, is that an option? Also, it is pro version, would that affect anything?
Which version of P3D are you using?
Is it a full version install or an update from a previous version?
If it was an update did you only install the Client (not Content / Scenery)?
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

Avionyx
Posts: 8
Joined: Fri Jul 06, 2018 3:29 am

Re: C-130

Postby Avionyx » Tue Jul 10, 2018 1:12 am

I updated client and content and it all worked. Thanks for help and patience.

Martyson
Posts: 4419
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: C-130

Postby Martyson » Tue Jul 10, 2018 1:31 am

I updated client and content and it all worked. Thanks for help and patience.
You are welcome.
Glad to hear your update is working.
Have a good flight.
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)


Return to “Prepar3D Professional Plus Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest