prepare 3D exe does not work any more

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
JanPersson
Posts: 2
Joined: Sun Jun 10, 2018 1:37 pm

prepare 3D exe does not work any more

Postby JanPersson » Thu Jun 14, 2018 1:24 pm

Dear all,

when starting the P3D application I receive the following message:
prepare 3D exe does not work any more ( this is my translation from the german words)
I treid to solve the problem by doing the following things:

1. download the current version
2. deinstallation of the former version
3. installation of the current version

the following addons are installed:
1. active sky
2. addons by ORBX
3. GSX
4. some scenerys fe aerosoft

My system is windows 7, 64 bit, geforce GTX 1070, Intel I 7 2600k
Looking in different foren I can not find any solution, can you please
help> me?

Thanks Jan Persson

Brad Shiver
Lockheed Martin
Posts: 185
Joined: Fri Mar 17, 2017 3:58 pm

Re: prepare 3D exe does not work any more

Postby Brad Shiver » Thu Jun 14, 2018 1:45 pm

Hi Jan,

When you get the chance, could you run through the general debugging steps? These will help us narrow down the issue and eliminate some common issues. You can find them here: http://www.prepar3d.com/forum/viewtopic ... 2&t=123246

Specifically, remove your add-ons so that we can see if this is happening because of a specific add-on.

-Brad


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests