blank screen after a few mins using pmdg77.

Any issues, problems or troubleshooting topics related to computer hardware and the Prepar3D client application
Kylep
Posts: 3
Joined: Thu Jul 11, 2019 12:25 am

blank screen after a few mins using pmdg77.

Postby Kylep » Mon Jul 29, 2019 2:11 pm

I have a brand new laptop Alienware GTX 2080. drivers updated. I was gone for a few days and I'm back suddenly p3d is going black screen. I found this error report.

Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-DistributedCOM" Guid="{1B562E86-B7AA-4131-BADC-B6F3A001407E}" EventSourceName="DCOM" />
<EventID Qualifiers="0">10016</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>3</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8080000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2019-07-29T13:11:55.956433600Z" />
<EventRecordID>4709</EventRecordID>
<Correlation ActivityID="{697d979e-03b1-4867-8505-be5b93841dd4}" />
<Execution ProcessID="1164" ThreadID="2004" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>DESKTOP-P6TP7BI</Computer>
<Security UserID="S-1-5-19" />
</System>
- <EventData>
<Data Name="param1">application-specific</Data>
<Data Name="param2">Local</Data>
<Data Name="param3">Activation</Data>
<Data Name="param4">{6B3B8D23-FA8D-40B9-8DBD-B950333E2C52}</Data>
<Data Name="param5">{4839DDB7-58C2-48F5-8283-E1D1807D0D7D}</Data>
<Data Name="param6">NT AUTHORITY</Data>
<Data Name="param7">LOCAL SERVICE</Data>
<Data Name="param8">S-1-5-19</Data>
<Data Name="param9">LocalHost (Using LRPC)</Data>
<Data Name="param10">Unavailable</Data>
<Data Name="param11">Unavailable</Data>
</EventData>
</Event>

I'm also showing- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="SecurityCenter" />
<EventID Qualifiers="49152">17</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>0</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2019-07-29T13:23:32.384229200Z" />
<EventRecordID>4143</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>DESKTOP-P6TP7BI</Computer>
<Security />
</System>
- <EventData>
<Binary>DC040780</Binary>
</EventData>
</Event> this.

I have p3dv4 running as min and also compatibility set to windows 8.
any idea as to whats causing the weird crash.

I got p3dv4 last week and it was fine all I did was leave for 3 days and I checked but everything is up to date.
thank you

Return to “Hardware Specific Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests