[RESOLVED] Frame rate indicator on screen

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the Prepar3D client application.
bobmay
Posts: 21
Joined: Mon Sep 08, 2014 12:31 pm

[RESOLVED] Frame rate indicator on screen

Postby bobmay » Mon Apr 11, 2016 1:46 pm

On FSX there used to be a way of editing a line of the FSX.cfg file to show the frame rate ( Ctrl+Z) as an average.

Is this possible with P3D v3 and if so does anyone know the syntax of this line ?

Regards,

Bob May

User avatar
downscc
Posts: 1427
Joined: Mon Dec 01, 2014 5:46 pm
Location: KCRP

Re: Frame rate indicator on screen

Postby downscc » Mon Apr 11, 2016 3:16 pm

Here are my TextInfo blocks:

[TextInfo.1]
Latitude=1,1
Longitude=1,2
Altitude=1,3
Heading=1,4
AirSpeed=1,5
WindDirectionAndSpeed=1,6

[TextInfo.2]
FrameRate=1,1
AverageFrameRate=1,2
LockedFrameRate=1,3

[TextInfo.3]
Latitude=1,1
Longitude=1,2
Altitude=1,3
Heading=1,4
AirSpeed=1,5
WindDirectionAndSpeed=1,6
FrameRate=2,1
AverageFrameRate=2,2
LockedFrameRate=2,3
Dan Downs
KCRP

bobmay
Posts: 21
Joined: Mon Sep 08, 2014 12:31 pm

Re: Frame rate indicator on screen

Postby bobmay » Mon Apr 11, 2016 9:32 pm

Thanks for your useful reply downscc, that works!

Bob.


Return to “Prepar3D Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 53 guests