RPN scripts within script triggers fail in v4?

Discussion related to Mission design and creation.
jamcd787
Posts: 9
Joined: Fri Aug 26, 2016 3:23 am

RPN scripts within script triggers fail in v4?

Postby jamcd787 » Sat Sep 30, 2017 2:45 pm

it seems that RPN scripts are not properly evaluated in script triggers in v4. they worked great in v3.
some scripts cause validation errors, others simply don't evaluate correctly.
one example is an RPN script that begins (A:INDICATED AIRSPEED, knots) will cause an immediate object error of "missing parenthese". simple constants seem to work <script>0</script> works but with variables or comparisons like <, >, >=, etc. fail. in v3 I used &lt; and &gt; for the comparisons since it's embedded in XML, worked fine. will this be supported in v4 or do we need to re-write our scenarios?
thanks

User avatar
Rob McCarthy
Lockheed Martin
Posts: 915
Joined: Wed Aug 24, 2011 1:37 pm

Re: RPN scripts within script triggers fail in v4?

Postby Rob McCarthy » Tue Oct 03, 2017 11:30 am

Thanks for letting us know. We'll investigate the issue.

Regards,
Rob McCarthy
Rob McCarthy
Prepar3D® Core Lead

Clifton Crane
Lockheed Martin
Posts: 755
Joined: Tue Sep 25, 2012 2:34 pm

Re: RPN scripts within script triggers fail in v4?

Postby Clifton Crane » Tue Oct 03, 2017 8:00 pm

Hello,

Thanks for the report! The issue will be fixed in the next release.
Clifton Crane
Prepar3D® Software Engineer


Return to “Scenario Development (SimDirector) Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests