Loading CS L1011

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Loading CS L1011

Postby MACHAVIA » Wed Dec 18, 2019 2:48 pm

Hello,

When loading the above A/C from the P3D A/C selection menu I get a message that says its an error

This wx IS LOCKED
c\prepar3dv4\simobjects\airplanes\cs_l-1011\csy112.air

Any one help me with resolution or what this means

Thanks
Charlie McEwan

P3Dv4.5 /Win 10 64 bit
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

JorgenSA
Posts: 2467
Joined: Sun Mar 11, 2018 7:17 am
Location: 5 NM NE of EDXF

Re: Loading CS L1011

Postby JorgenSA » Wed Dec 18, 2019 3:15 pm

The obvious place to ask is Support at Captain Sim.

Jorgen
System: i7-7700K @ 4.66 GHz, ASUS Z170-A motherboard, 16 GB 3200 MHz DDR4 RAM, nVidia GTX 960 w/ 4 GB DDR5 VRAM, Windows 10 Home.

All views and opinions expressed here are entirely my own. I am not a Lockheed-Martin employee.

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: Loading CS L1011

Postby MACHAVIA » Wed Dec 18, 2019 3:20 pm

I did no response

Charlie
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

Martyson
Posts: 9607
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: Loading CS L1011

Postby Martyson » Wed Dec 18, 2019 3:30 pm

Hello,

When loading the above A/C from the P3D A/C selection menu I get a message that says its an error

This wx IS LOCKED
c\prepar3dv4\simobjects\airplanes\cs_l-1011\csy112.air

Any one help me with resolution or what this means

Thanks
Charlie McEwan

P3Dv4.5 /Win 10 64 bit

Charlie,

Is this the same type of problem you posted with the Carenado KingAir?
https://www.prepar3d.com/forum/viewtopi ... 67#p205267
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: Loading CS L1011

Postby MACHAVIA » Wed Dec 18, 2019 4:00 pm

Yes

Charlie
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

Martyson
Posts: 9607
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: Loading CS L1011

Postby Martyson » Wed Dec 18, 2019 4:07 pm

Yes

Charlie
So, it was never resolved?
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: Loading CS L1011

Postby MACHAVIA » Wed Dec 18, 2019 4:10 pm

No Unfortunately not.

Charlie
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit

Martyson
Posts: 9607
Joined: Sun Mar 25, 2012 11:08 am

Re: Loading CS L1011

Postby Martyson » Wed Dec 18, 2019 4:16 pm

No Unfortunately not.

Charlie
Ok,

Is your default flight the P3D F22 at KVPS?
Best Regards,
Vaughan Martell (KDTW)

MACHAVIA
Posts: 68
Joined: Sat Jun 16, 2018 10:21 am
Location: lLeicestershire UK
Contact:

Re: Loading CS L1011

Postby MACHAVIA » Wed Dec 18, 2019 4:26 pm

No Should it be, I just get the normal selection menu up which shows the A/C you mention in the box I then just select A/C & Airports from that menu.

Charlie
Best Regards
Charlie McEwan

P3D V4.5 / Intel (R)Core TM i7-8700KCPU @3.70GHz3.70GHZ / Installed RAM 16GB 15.9 USEABLE / (12 Cores)
Graphics Card Nvidia GeForceGTX 1070Ti 0.0 Win  10 Home / 64 bit


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 45 guests