[RESOLVED] P3D3.1 Activations

Any issues, problems or troubleshooting topics related to installing the Prepar3D client application or it's installer.
tazman56
Posts: 1
Joined: Fri Mar 30, 2012 7:30 pm

[RESOLVED] P3D3.1 Activations

Postby tazman56 » Tue Dec 22, 2015 7:20 pm

One word of caution before you update. If you have no activations left on your account, go in and deactivate your current version before you update because you have to reactivate your account before you can start P3DV3.1 again. If you do want I did, I updated without checking how many activations I had. Now I can't activate/play P3DV3.1 untill they update my number of activations.Image

N4GIX
Posts: 615
Joined: Wed Dec 08, 2010 6:52 pm

Re: P3D3.1 Activations

Postby N4GIX » Tue Dec 22, 2015 7:49 pm

If you follow the very clear instructions to "Uninstall v3.0" first, your activation count will automatically be reset.
Bill Leaming
Modeler and Programmer
Military Visualizations

User avatar
DaveWG
Posts: 62
Joined: Mon Apr 09, 2012 12:15 pm

Re: P3D3.1 Activations

Postby DaveWG » Tue Dec 22, 2015 10:05 pm

Is the activation count reset if you only uninstall the client, or do you need to uninstall the whole setup?

daniloraisi
Posts: 114
Joined: Wed Jul 15, 2015 1:36 pm

Re: P3D3.1 Activations

Postby daniloraisi » Wed Dec 23, 2015 11:19 am

The activation count reset if you uninstall the client. You just need to do that! But, follow the instructions.
Best regards,
Danilo Raisi (SBSP)

---------------
Win10 64bit, Dell Inspiron 15 5548, i7 @ 4x2,80GHz, 16GB DDR3, AMD Radeon R7 M265 2GB (1x 1366x768), 1x SSD 480GB, Logitech Extreme 3D Pro, P3Dv3.1


Return to “Prepar3D Installation and Installer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests