Honeycomb Yoke

Any issues, problems or troubleshooting topics related to computer hardware and the Prepar3D client application
Mauricus
Posts: 1
Joined: Tue Apr 21, 2020 9:46 pm

Honeycomb Yoke

Postby Mauricus » Tue Apr 21, 2020 9:54 pm

Hello
Does anyone know if the Honeycomb yoke works with P3dv5? I know it didn't do well with the 4.5 version of P3d. I stopped operating the 4.5 version when I noticed it didn't work correctly. I want to purchase it but not if I cannot use my yoke, pedals, and quadrant together. Thanks for any information regarding this matter.

Sabre57
Posts: 219
Joined: Thu Jan 23, 2014 12:45 am

Re: Honeycomb Yoke

Postby Sabre57 » Wed Apr 22, 2020 2:12 pm

For me, the Honeycomb yoke works in both 4.5 and 5.0.

n85988
Posts: 5
Joined: Mon Mar 14, 2016 9:04 pm

Re: Honeycomb Yoke

Postby n85988 » Fri Apr 24, 2020 9:16 am

Works for me as well.

Rowdy739
Posts: 20
Joined: Sun Sep 17, 2017 12:11 pm

Re: Honeycomb Yoke

Postby Rowdy739 » Sun Apr 26, 2020 4:06 am

I’ve had my Honeycomb Yoke for three days now; in conjunction with LINDA I’ve been able to accomplish a great deal. Only issues have been making sure to run YokeInput as admin (if you use it) and watching for pesky control assignment conflicts. I’m very pleased with this yoke and 4.5!


Return to “Hardware Specific Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests