VR CTD in V4.5

Any issues, problems or troubleshooting topics related to computer hardware and the Prepar3D client application
jcrettew
Posts: 4
Joined: Thu Apr 11, 2019 2:44 am

VR CTD in V4.5

Postby jcrettew » Thu Apr 11, 2019 2:50 am

I can start Oculus VR once in V4.5, but if I disable I get a CTD if I re-enable. Anyone else having this VR issue? I noticed a similar post over on avsim.

Jock7
Posts: 13
Joined: Thu Mar 27, 2014 11:26 pm

Re: VR CTD in V4.5

Postby Jock7 » Thu Apr 11, 2019 10:56 am

Hi,

This morning I tried to run Prepar3d V4.5 through my Oculus Rift but it kept dropping to the desktop. When I reverted back to Ver 4.4 all is well and it runs brilliantly. I will keep Ver 4.4 for the moment but have spent up to two hours trying to solve this issue. Many thanks

User avatar
Rob McCarthy
Lockheed Martin
Posts: 2227
Joined: Wed Aug 24, 2011 1:37 pm

Re: VR CTD in V4.5

Postby Rob McCarthy » Thu Apr 11, 2019 11:15 am

Hello,

Thanks for the report. We've been able to replicate the problem and will issue a fix for this shortly.

Regards,
Rob McCarthy
Rob McCarthy
Prepar3D® Core Lead

jcrettew
Posts: 4
Joined: Thu Apr 11, 2019 2:44 am

Re: VR CTD in V4.5

Postby jcrettew » Thu Apr 11, 2019 1:15 pm

Thank you!

User avatar
Rob McCarthy
Lockheed Martin
Posts: 2227
Joined: Wed Aug 24, 2011 1:37 pm

Re: VR CTD in V4.5

Postby Rob McCarthy » Thu Apr 11, 2019 2:13 pm

We identified the issue and uploaded a fix. Please refer to this post: https://www.prepar3d.com/forum/viewtopi ... 51#p196251

Thanks again for the report and for your patience while we worked to resolve the issue.

Regards,
Rob McCarthy
Rob McCarthy
Prepar3D® Core Lead


Return to “Hardware Specific Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests