Full screen impossible with 2 monitors

Other problems or issues not covered by other troubleshooting topics.
clement78
Posts: 16
Joined: Mon Sep 19, 2016 4:44 pm

Full screen impossible with 2 monitors

Postby clement78 » Tue Apr 03, 2018 7:48 am

Hi, i'm working on P3D v4.2, since i have 2 monitors i can't be on full screen, when i am on full screen and i go back to the desk i got a message "DXGI_ERROR_DEVICE_RESET" i try general debugging steps but it don't work, also p3d show me 2 graphic cards, GTX 960.0.0 and GTX 960.0.1 i can only select GTX 960.0.0, my NVIDIA driver is up to date, keep in mind that p3d work perfectly when i'm not in full screen.

Cordially

User avatar
Rob McCarthy
Lockheed Martin
Posts: 1344
Joined: Wed Aug 24, 2011 1:37 pm

Re: Full screen impossible with 2 monitors

Postby Rob McCarthy » Tue Apr 03, 2018 11:11 am

Hello,

Do you see this issue if you uncheck the "Black out Desktop" option in the graphics settings? Also can you elaborate on only being able to select one device? Can you set the full screen resolution for each device within Prepar3D in the Full Screen Settings section? If so try setting them to your monitor's native resolution and see if the error still occurs.

Regards,
Rob McCarthy
Rob McCarthy
Prepar3D® Core Lead

clement78
Posts: 16
Joined: Mon Sep 19, 2016 4:44 pm

Re: Full screen impossible with 2 monitors

Postby clement78 » Tue Apr 03, 2018 3:17 pm

I try to uncheck "Black out Desktop" but i have the same issue, i'm always with the full screen resolution.
Cordially

User avatar
Rob McCarthy
Lockheed Martin
Posts: 1344
Joined: Wed Aug 24, 2011 1:37 pm

Re: Full screen impossible with 2 monitors

Postby Rob McCarthy » Wed Apr 04, 2018 1:14 pm

Can you try going through our general debugging steps here:
https://www.prepar3d.com/forum/viewtopi ... 2&t=123246

There may be a configuration or add-on issue.

Regards,
Rob McCarthy
Rob McCarthy
Prepar3D® Core Lead

clement78
Posts: 16
Joined: Mon Sep 19, 2016 4:44 pm

Re: Full screen impossible with 2 monitors

Postby clement78 » Thu Apr 05, 2018 4:30 pm

I already do this, nothing works.
Regards
Clement

User avatar
Rob McCarthy
Lockheed Martin
Posts: 1344
Joined: Wed Aug 24, 2011 1:37 pm

Re: Full screen impossible with 2 monitors

Postby Rob McCarthy » Mon Apr 09, 2018 2:42 pm

Hi Clement,

Can you post your full system specs? Also what full screen resolution is in your settings and what resolution are your monitors currently set to?

Regards,
Rob McCarthy
Rob McCarthy
Prepar3D® Core Lead

Jayojackal
Posts: 1
Joined: Sun Jan 28, 2018 12:46 am

Re: Full screen impossible with 2 monitors

Postby Jayojackal » Sat Apr 21, 2018 12:41 am

Hi Clement,

You could try a program called Borderless Gaming. I got it on Steam and it seems to do a pretty good job, at least to me. I use a 55" TV for P3D and a 23" touchscreen monitor for Pro-ATX/X, Active Sky, Aivlasoft EFB etc. Check it out on Youtube and see if this little program will do. I used to run P3D in windowed mode, as I was unable to use a second monitor while in full screen on P3D. Cheers.

Regards,

Jayojackal.


Return to “Other Support Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests