Reinstalling Client question

Any issues, problems or troubleshooting topics related to the Prepar3D client application.
TomazDrnovsek
Posts: 104
Joined: Mon Jul 02, 2012 3:01 pm

Reinstalling Client question

Postby TomazDrnovsek » Fri Sep 21, 2018 12:35 pm

I just bought PTA and I'm getting this "ERROR: shader file ... is not original Prepar3D shader and can't be used" error. The solution provided is to reinstall P3D Client to get back original shaders. My question is will this reset any other things, settings, addons? Will I have to reinstall any other addons also?

User avatar
downscc
Posts: 942
Joined: Mon Dec 01, 2014 5:46 pm
Location: KCRP

Re: Reinstalling Client question

Postby downscc » Fri Sep 21, 2018 3:00 pm

I get that PTA is popular, but isn't this what caused your problem?

Uninstall current client, install new client. There will not be an impact on your settings and/or addons but unable to assist with addon shaders... please contact developer of that product for support.
Dan Downs
KCRP


Return to “Prepar3D Client Application Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 44 guests