Majestic Software Dash 8 Q-400

For all topics that don't fit into another category. Note that we cannot promise that any of these posts will be responded to by our development team.
tesenwein
Posts: 8
Joined: Sun Apr 14, 2013 6:15 am

Postby tesenwein » Tue Apr 23, 2013 12:51 am

Hi there



Can anyone tell if the Majestic Dash 8 Q-400 would work on P3D?

BobbyHipperson
Posts: 134
Joined: Wed Aug 22, 2012 12:53 am

Postby BobbyHipperson » Tue Apr 23, 2013 1:57 am

I don't have it although I'd like to. Back when the 300 came out there was talk by the developer that they "might" create an installer for their "Training" option but it appears it's only designed for FSX. I have read (on the Majestic forums) that a user managed to install it to Prepar3d using the Estonia migration tool.



You might want to ask the question over at the Majestic forum http://majesticsoftware.com/mjc8q400/support.html in addition to waiting for an answer here. That is one nice looking aircraft :)

CAF440
Posts: 20
Joined: Fri Dec 10, 2010 5:25 am

Postby CAF440 » Tue Apr 23, 2013 5:24 am

I have her installed on Prepar3D. But you'll need your FSX to preform it. Key is the FSX config and prepar3d config and the gauge. If your not any good at the manual experimental way then the Estonia migration tool is the way. From what I hear Majestic will work-on the teething issues and then look at the Prepar3D officially, again note unconfirmed. Finally I can do some Arctic Aviation Experimentation simulations.

twharrell
Posts: 52
Joined: Sun Mar 10, 2013 1:19 am

Postby twharrell » Thu May 02, 2013 10:00 am

Just remember, the developer will give you no technical support for use in P3D since it's licensed for FSX only. Majestic is planning a P3D release in the near future, so I am told.



Todd


Return to “Miscellaneous”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests