Search found 26 matches

by Alti
Thu Oct 03, 2019 4:23 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: wrong altitide an Airport in Hotfix2 only
Replies: 6
Views: 773

Re: wrong altitide an Airport in Hotfix2 only

I also See, That s a thing of Justsim. The Problem here is that i am the only one with this trouble. So they think my p3d is broken... i Need an other User, with the same Problem. So WE can say, its an Justsim Issue...
by Alti
Thu Oct 03, 2019 3:25 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: wrong altitide an Airport in Hotfix2 only
Replies: 6
Views: 773

Re: wrong altitide an Airport in Hotfix2 only

Hi, default LOWL is ok. In Booth Versions, HF1 and HF2. Problem is Addon only in HF2
by Alti
Wed Oct 02, 2019 4:37 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: wrong altitide an Airport in Hotfix2 only
Replies: 6
Views: 773

Re: wrong altitide an Airport in Hotfix2 only

You are right! I Knew this. its my homebase. Same Question in other way: In Prepar3D v4.5.12.30293 this addon altitide is 980 ft. in Prepar3D_v4.5.13.32097 this addon altitude is 300 ft. no files are changed, no priority change in scenery.cfg. the stock airport is still on 984ft. in both versions. w...
by Alti
Wed Oct 02, 2019 3:09 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: wrong altitide an Airport in Hotfix2 only
Replies: 6
Views: 773

wrong altitide an Airport in Hotfix2 only

Hello LM! Addon "Justsim LOWL" in P3Dv4.5 HOTFIX1 it looks so: https://www.bilder-upload.eu/bild-e5268e-1569954176.jpg.html when i Install HOTFIX2 (only Client) i run into altitude troubles: https://www.bilder-upload.eu/bild-99c5e2-1569954252.jpg.html the Airport is now at 300FT, it should be at 300...
by Alti
Tue Apr 23, 2019 6:45 pm
Forum: Other Support Questions
Topic: lost PD3V4 rain effect
Replies: 3
Views: 1705

Re: lost PD3V4 rain effect

Hello Kem,
i think youre wrong.
your pic from "4.3 rain effect" showing a pic from inside your plane,
in 2D-Cockpit view.
so you can see the drops on the glass.

your Pic from "4.5" was shoot from outside your plane, so you can not
see the drops on the glass.
by Alti
Fri Aug 03, 2018 5:26 pm
Forum: Prepar3D Feature Requests
Topic: AI traffic & sloped runways/taxiways
Replies: 9
Views: 6188

Re: AI traffic & sloped runways/taxiways

ORBX use this.
by Alti
Sat Jun 09, 2018 8:43 am
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: P3D4.2 lost frames when program in focus
Replies: 0
Views: 1011

P3D4.2 lost frames when program in focus

Hello,
im lost frames, when program is active, and i get better frames when not in focus?
Why this?

https://youtu.be/uaKWl18Q6u8

System Win10Pro,
latest updates,
Nvidia GTX1070 latest whql driver.
by Alti
Fri Jun 08, 2018 4:46 pm
Forum: Other Support Questions
Topic: [RESOLVED] W10 Defender - High CPU usage with P3d
Replies: 12
Views: 4602

Re: W10 Defender - High CPU usage with P3d

same on my system.
i have deactivated the defender, use an other now and no more problems.
by Alti
Sat Feb 17, 2018 7:16 pm
Forum: Other Support Questions
Topic: missing depiction from Speed in clouds
Replies: 4
Views: 1285

Re: missing depiction from Speed in clouds

Hello, it is fact for me that the clouds never comes with correct speed to the plane when you flying through. when you have seating in an jumpseat then you can already say, the depiction as the speed in clouds in all Flightsimulators from MS and also LM ist to slow. what you see is not 450km/h or 25...
by Alti
Sat Feb 17, 2018 1:03 pm
Forum: Other Support Questions
Topic: missing depiction from Speed in clouds
Replies: 4
Views: 1285

missing depiction from Speed in clouds

I made a comparison, same indicated airspeed - 250 Kts left and right. left 100 ft above ground, and right 100 above clouds. The slow representation of the speed in the clouds is really in need of improvement. The plane flying with 250 knots, about 460 km/h. In the clouds, it looks more like slow wa...
by Alti
Sun Dec 10, 2017 1:07 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: P3D v4.1 with Oculus core 2.0
Replies: 2
Views: 953

Re: P3D v4.1 with Oculus core 2.0

Hello, mine issue is solved:
have deinstalled Oculus, deinstalled SteamVR, repaired Client and Content, then instelled Oculus and steamVR;
P3DV4.1 is running again. But with Oculus 2.0 performance poor.
by Alti
Sat Dec 09, 2017 7:14 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: P3D v4.1 with Oculus core 2.0
Replies: 2
Views: 953

Re: P3D v4.1 with Oculus core 2.0

Big Troubles since Update from Oculus to 2.0:
My Prepar 3D is not starting. Oculus App comes up,
SteamVR comes up, but P3dv41 did not run.
I can see the app in taskmanager, but P3D comes not visible...
by Alti
Fri Oct 27, 2017 3:38 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: Vehicle Labels in VC
Replies: 2
Views: 1478

Re: Vehicle Labels in VC

Thanks.
by Alti
Fri Oct 27, 2017 10:17 am
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: VR Issue left/rigt not equal
Replies: 4
Views: 1717

Re: VR Issue left/rigt not equal

Thank You!
by Alti
Fri Oct 27, 2017 10:15 am
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: Vehicle Labels in VC
Replies: 2
Views: 1478

Vehicle Labels in VC

Hello LM! When turned on the Vehicle Labels, these are depict in VC through. The AI is not visible inside the VC but the Vehicle Labels are visible. This also visible in "Standard-Planes" not only in Addons. Can you stop this? See Pic: http://fsfiles.org/flightsimshotsv2/images/2017/10/27/VC_AI_Traf...

Go to advanced search