Search found 434 matches

by ananda
Tue Aug 13, 2019 7:30 am
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: Brand New install, getting strange error on exit.
Replies: 7
Views: 378

Re: Brand New install, getting strange error on exit.

, So all is good now.
I isn't really. Those errors are causing an unacceptable overhead.
by ananda
Sun Aug 11, 2019 7:14 pm
Forum: Other Support Questions
Topic: Madagascar Ivato FMMI problem scenery
Replies: 4
Views: 188

Re: Madagascar Ivato FMMI problem scenery

I know Orbs have a lot to answer for, but the default is not very pretty:

Image
by ananda
Sun Jul 14, 2019 1:17 am
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: PD3v4.5 Crash after Splash Screen Running at T+22 to Dep
Replies: 9
Views: 484

Re: PD3v4.5 Crash after Splash Screen Running at T+22 to Dep


Intel (R) Core (TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz
Installed RAM 8.00GB
System Type - 64-bit operating system, x64-based processor amd fx 9590 5.09ghz processor



Hmm, do you have an I5-6400 @2.7GHz or an AMD fx 9590 5.09ghz processor? Or both?

No matter, 8GB of RAM is insufficient to run P3D.
by ananda
Thu Jul 04, 2019 8:44 am
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: Two DLL.XML-files
Replies: 5
Views: 733

Re: Two DLL.XML-files

Yes.
That begs the question. Why?
by ananda
Sun Jun 30, 2019 2:19 pm
Forum: Other Support Questions
Topic: Random patch of land in Atlantic Ocean
Replies: 2
Views: 760

Re: Random patch of land in Atlantic Ocean

That looks like phooto-scenery.

Apparently an hydro-polygon has ben excluded but no new one defined.
by ananda
Wed May 29, 2019 9:54 pm
Forum: Software Development Kit (SDK) Questions
Topic: Traffic Explorer issues in 4.5
Replies: 4
Views: 3714

Re: Traffic Explorer issues in 4.5

It is even weirder:

Click on image for full size.

Current status:

Image

Remove ETD:

Image

Columns scrambled:

Image
by ananda
Thu May 16, 2019 1:41 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: Custom autogen
Replies: 0
Views: 364

Custom autogen

Why is it that when one uses custom autogen witth photo-sceery, vector utillities are displayed?

This seems counter-intuitive.
by ananda
Mon May 13, 2019 9:20 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: [RESOLVED] Hot fix Client not working - WX Advantage Radar
Replies: 10
Views: 1006

Re: Hot fix Client not working

Try deleting the shaders.
by ananda
Mon May 13, 2019 4:34 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: V4.5 hotfix not available per se
Replies: 6
Views: 647

Re: V4.5 hotfix not available per se

I am a simple Englishman so do not understand the nuances of American English.
by ananda
Mon May 13, 2019 4:24 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: V4.5 hotfix not available per se
Replies: 6
Views: 647

Re: V4.5 hotfix not available per se

Thank you.

I thought it wouuld be an update rather than a complete re-install.
by ananda
Mon May 13, 2019 3:47 pm
Forum: Prepar3D Client Application Questions
Topic: V4.5 hotfix not available per se
Replies: 6
Views: 647

V4.5 hotfix not available per se

There is no mention of a hotfix:

Image
by ananda
Wed Apr 10, 2019 3:56 pm
Forum: Prepar3D Installation and Installer Questions
Topic: [RESOLVED] Version 4.5 Traffic Toolbox
Replies: 5
Views: 725

Re: Version 4.5 Traffic Toolbox

After yet another uninstall followed by deleting the SDK folder tree and re-installing, I now have a TrafficToolbox folder :)
by ananda
Wed Apr 10, 2019 3:16 pm
Forum: Prepar3D Installation and Installer Questions
Topic: [RESOLVED] Version 4.5 Traffic Toolbox
Replies: 5
Views: 725

Re: Version 4.5 Traffic Toolbox

I am using:

Prepar3D_v4_SDK_Setup_4.5.11.29713.msi
by ananda
Wed Apr 10, 2019 3:05 pm
Forum: Prepar3D Installation and Installer Questions
Topic: [RESOLVED] Version 4.5 Traffic Toolbox
Replies: 5
Views: 725

Re: Version 4.5 Traffic Toolbox

Hello, The Traffic Toolbox was updated to use an add-on.xml instead of the dll.xml and also moved into its own directory. You can either change the path in your dll.xml from "G:\P3D-SDK\World\Traffic\TrafficToolbox.dll" to "G:\P3D-SDK\World\Traffic\TrafficToolbox\TrafficToolbox.dll" or remove this ...

Go to advanced search