Search found 7 matches

by sab12
Wed Mar 25, 2020 4:33 am
Forum: Hardware Specific Questions
Topic: Rudder pedals.
Replies: 3
Views: 2086

Re: Rudder pedals.

My CH Pro Pedals rudder axis just stopped working this evening. I can get the rudder axis to work with my Logitech 3D Pro Joystick although I usually disable it in favor of the pedals. The toe brakes work on the CH Pro Pedals but not the rudder axis. I can see and calibrate the rudder axis in the CH...
by sab12
Sat Feb 16, 2019 3:38 pm
Forum: Hardware Specific Questions
Topic: [RESOLVED] Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD
Replies: 8
Views: 3754

Re: Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD

I got a solution for this from the Orbx FTX Payware Forum's, Nick Cooper.

In FTX Central 3, I used the Verify Files command for Southern California and this solved my loading problem.

Presume this is something to try for any ORBX scenery having this issue.

Steve
by sab12
Sat Feb 16, 2019 4:30 am
Forum: Hardware Specific Questions
Topic: [RESOLVED] Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD
Replies: 8
Views: 3754

Re: Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD

After turning add-ons back on one at a time, have determined that they are not my problem. After systematically adding sceneries back in, I have found that my hang up at 6% problem appears to be associated with the ORBX Southern California regional scenery. Is the next step in a attempting a fix uni...
by sab12
Tue Feb 12, 2019 7:10 pm
Forum: Hardware Specific Questions
Topic: [RESOLVED] Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD
Replies: 8
Views: 3754

Re: Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD

After deactivating all my add-ons and all the sceneries I could, the sim would load without hanging. I am now in the process of activating add-ons and sceneries one at a time to see if I can find which one is causing my hanging issue. Thanks for the heads-up on the configuration tool and the potenti...
by sab12
Mon Feb 11, 2019 7:17 pm
Forum: Hardware Specific Questions
Topic: [RESOLVED] Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD
Replies: 8
Views: 3754

Re: Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD

Hi Dan,

I have waited as long as overnight but generally waited 1/2 hour or more to see if what I'm trying makes any difference.

Thanks for advice on disabling add-ons and scenery. Hopefully I haven't broken anything......

Steve
by sab12
Mon Feb 11, 2019 3:44 pm
Forum: Hardware Specific Questions
Topic: [RESOLVED] Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD
Replies: 8
Views: 3754

Re: Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD

Hi Brady, Your reply suggests that the problem I am having is not related to aircraft like PMDG 777 or A2A 182 Skylane or utility add-ons like UTLIve or GTN-Complete or Active Sky. Is this a correct assumption or is any add-on suspect? I tried deleting the scenery.cfg and letting P3D regenerate it a...
by sab12
Mon Feb 11, 2019 4:20 am
Forum: Hardware Specific Questions
Topic: [RESOLVED] Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD
Replies: 8
Views: 3754

[RESOLVED] Loading Terrain Hangs At 6% After Cloning SSD

I am running P3D 4.3.29.25520 in Windows 10 Pro 10.0.17134.1 My Nvidia card is a GTX 1060 6GB with the latest driver (418.81) To the best of my knowledge, all my other device drivers are up to date. I started having bad blocks appearing on my Intel 1TB SSD. CHKDSK was able to repair well enough to e...

Go to advanced search